PREDJEDI
KMEČKI NAREZEK
(šunka, pršut, domača salama, sir)
SOLATA Z MORSKIMI SADEŽI
(školjke, škampi, lignji, hobotnica, ribje palčke)
DOMAČI SIROVI ŠTRUKLJI
PEČENI MELANCANI Z GORG.
OCVRTI RAKI
JURČKI Z JAJCI
PRILOGE
POMMES FRITES
PRAŽEN KROMPIR
SLAN KROMPIR
DUŠENI RIŽ
KRUH
JUHE
GOVEJA JUHA
GOBOVA JUHA
SOLATE
ZELENA SOLATA
MEŠANA SOLATA
KRALJEVA SOLATA
RIBJE JEDI
M. ŠČUKA
POSTRVI
KALAMARI OCVRTI
KALAMARI NA ŽARU
SARDELE
ŽABJI KRAKI
SLADICE
SLADOLED KEPICA
SLADOLED PORCIJA
SADNA KUPA
PREKMURSKA GIBANICA
PALAČINKE
BOROVNIČEV ZAVITEK
JABOLČNI ZAVITEK
LEDENA KAVA
SMETANA PORCIJA
GLAVNE JEDI
PEČENICA Z ZELJEM
KRVAVICA Z ZELJEM
KMEČKA POJEDINA (1/2 pečenice, 1/2 krvavice, pečenka, kislo zelje, ajdovi žganci)
OCVRT PIŠČANEC
SVINJSKI ZREZEK – DUNAJSKI
SVINJSKI ZREZEK – PARIŠKI
SVINJSKI ZREZEK – NARAVNI
SVINJSKA PEČENKA
PURANJI ZREZEK – DUNAJSKI
PURANJI ZREZEK – PARIŠKI
PURANJI ZREZEK – NARAVNI
TELEČJI ZREZEK – DUNAJSKI
TELEČJI ZREZEK – ŠVICARSKI
TELEČJI ZREZEK – LJUBLJANSKI
TELEČJI MEDALJON Z GOBAMI
NADEVANA TELEČJA PRSA
JAGNJE
ŽREBIČKOV ZREZEK – NARAVNI
ŽREBIČEK Z JURČKI
OCVRTI B. PRAŠNIKI