Gostilna pri Peclju jedilnik

PREDJEDI

KMEČKI NAREZEK
(šunka, pršut, domača salama, sir)

SOLATA Z MORSKIMI SADEŽI
(školjke, škampi, lignji, hobotnica, ribje palčke)

DOMAČI SIROVI ŠTRUKLJI

PEČENI MELANCANI Z GORG.

OCVRTI RAKI

JURČKI Z JAJCI

Gostilna pri Peclju jedilnik

PRILOGE

POMMES FRITES

PRAŽEN KROMPIR

SLAN KROMPIR

DUŠENI RIŽ

KRUH

Gostilna pri Peclju jedilnik

JUHE

GOVEJA JUHA

GOBOVA JUHA

Gostilna pri Peclju jedilnik

SOLATE

ZELENA SOLATA

MEŠANA SOLATA

KRALJEVA SOLATA

Gostilna pri Peclju jedilnik

RIBJE JEDI

M. ŠČUKA

POSTRVI

KALAMARI OCVRTI

KALAMARI NA ŽARU

SARDELE

ŽABJI KRAKI

Gostilna pri Peclju jedilnik

SLADICE

SLADOLED KEPICA

SLADOLED PORCIJA

SADNA KUPA

PREKMURSKA GIBANICA

PALAČINKE

BOROVNIČEV ZAVITEK

JABOLČNI ZAVITEK

LEDENA KAVA

SMETANA PORCIJA

Gostilna pri Peclju jedilnik

GLAVNE JEDI

PEČENICA Z ZELJEM

KRVAVICA Z ZELJEM

KMEČKA POJEDINA (1/2 pečenice, 1/2 krvavice, pečenka, kislo zelje, ajdovi žganci)

OCVRT PIŠČANEC

SVINJSKI ZREZEK – DUNAJSKI

SVINJSKI ZREZEK – PARIŠKI

SVINJSKI ZREZEK – NARAVNI

SVINJSKA PEČENKA

PURANJI ZREZEK – DUNAJSKI

PURANJI ZREZEK – PARIŠKI

PURANJI ZREZEK – NARAVNI

TELEČJI ZREZEK – DUNAJSKI

TELEČJI ZREZEK – ŠVICARSKI

TELEČJI ZREZEK – LJUBLJANSKI

TELEČJI MEDALJON Z GOBAMI

NADEVANA TELEČJA PRSA

JAGNJE

ŽREBIČKOV ZREZEK – NARAVNI

ŽREBIČEK Z JURČKI

OCVRTI B. PRAŠNIKI